❀ DiDi ❀

Direktlänk till inlägg 30 december 2017

/ FANDOM 2017 \

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 30 december 2017 21:00

 
/ You are filled with determination \
Har skaffat mig en egen tradition på bloggen: att dagen innan nyår skriva ett inlägg om alla fandoms jag har hälsat på under året som har nått sitt slut, och får er som inte är intresserade så kan jag försäkra er om att imorgon kommer ett inlägg om mina nyårslöften samt: Hur gick det med dom där gamla nyårs löftena, lyckades jag? 
Jag vet att det inte har varit många inlägg alls under detta året men detta har jag tänkt att få in det i morgondagens inlägg hur det kommer sig att jag har bloggat såå lite, men nu kör vi igång med det här inlägget!
 
Vi började året med Sherlock Holmes säsong 4 och låt mig bara ta ett djupt andetag innan jag börjar.
Okej.
Jag har nog aldrig varit så spänd eller så inlevelsefull som i Sherlock Holmes och säsong 4 var en så känslig säsong, det var mer drama än riktiga fall vilket jag nu i efterhand inte tycker så jätte mycket om.
Jag tyckte mer om när ett avsnitt handlade om ett fall och nästa avsnitt om ett helt annat fall, här var man tvungen att se alla avsnitt för att hänga med och den skilde sig väldigt mycket från de andra säsongerna. 
Men jag är glad att den nya säsongen kom ut och ingen annan fandom har nog väckt så starka känslor som jag hade inför denna säsongen! 
bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight  bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight  bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight
bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight  bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight  bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight
bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight  bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight  bbc sherlock sherlock holmes Benedict Cumberbatch bbc sherlock sherlock gif Reichenbach The Reichenbach Fall benedict tryasimight
Vi fortsätter med en till fandom som berörde mitt hjärta lite väl för mycket och kanske grät jag också lite för mycket, Undertale.
Jag älskar detta spelet.
Det var en väldigt trög start men till sist tog jag åt mig och kollade på alla avsnitt ( kollade på youtube ) och MY OH MY vad jag älskade den, meningen bakom spelet är så hjärtevärmande älskar det så mycket och alla karaktärer, musiken, slutet nej jag gråter inte pffft   ;—;
När vi pratar ändå om spel, overwatch. Början av året var jag fortfarande väldigt aktiv och spelade mycket men det tonade bort med tiden. Jag menar att om man spelar varje dag samma spel så tröttnar man. Jag kan tänka mig sätta på det någon gång och spela i 30 min men det är allt, det lockar mig inte lika mycket längre helt enkelt!
 
Som varje år vill jag läsa mer böcker. Jag har alltid älskat att läsa och får jag möjligheten att läsa tvekar jag inte. Det kan bli ont om tid tyvärr att verkligen sätta sig ner och läsa för jag väljer istället att virka något eller prata med vänner, jag hoppas det blir en vana för mig att läsa innan jag ska gå och lägga mig, men det är något vi får jobba på! Några böcker jag har läst är iallafall:
Hobbit som är en klassiker, flyga drake som där en fantaktiskt och sorglig bok, pappers städerna som var mindre bra av John Green, den nya boken av Camila Läckberg Häxan som inte var den bästa enligt mig är några av de böcker jag minns bäst under 2017!
Bildresultat för read tumblr gif 
Stranger Things, jag älskar denna serien lika starkt fortfarande. Säsong 1 var strålande och säsong 2 var ännu bättre och när man fick Joyce POP figur blev man helt överlycklig. 
Ni som har varit med i de få inlägg har nog märkt att jag verkligen gillar stranger things, en original serie från Netflix och den innehåller allt jag älskar: coolaste och härligaste karaktärerna, den läskiga stämningen samt vänskapen mellan alla karaktärer med ett smått inslag av kärlek, jag kan inte önska mig mera.
Detta är verkligen en höjdare för 2017! c,:
Andra serier jag har kollar på är The Night Manager, Broadchurch och awesome filmer som Star Wars! Den nya  POTC var kanske inte den bästa och ni vet inte hur gärna jag vill se wonderwoman och den nya Harry potter, som jag fortfarande inte har kollat på ( snälla döda mig inte )
Lite shoutout till Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, alla skådespelare från Stranger things och youtubern KickThePj för att ni har gjort detta året underbart med eran charm. 
Bildresultat för tom hiddleston gif
Bildresultat för kickthepj gifBildresultat för stranger things friends gif
Sedan har vi Anime samt Manga, tyvärr har jag inte mycket att säga här. Har kollat på ett fåtal anime:
Noragami, Attack on titan säsong 2, Lite på hyouka och på Magi, och manga har jag nog bara läst en. Men Your name och The Shape of your voice är fantastiska filmer och lyssnar ständigt på musiken från Your name, dessa filmer är wow och det lockar mig verkligen att kolla om på dessa.
 Jag i sci-fi bokhandeln för inte så länge sedan och nostalgin slog mig hårt av alla serier…herregud! Jag kände ingen så många olika serier men mangan Fruits basket är en helt underbar manga jag verkligen vill ta min tid och läsa om…Minns hur bedårande den mangan var. Men som sagt, åren har nog passerat för anime och manga men intresset finns ändå kvar för att jag alltid förut har haft en sådan stark passion för denna fandomen. 
 
Slutligen vill jag få med några artister i detta inlägget, jag har lyssnat mycket på musik under detta året och naturligtvis, Ed Sheeran är 2017 artisten och jag hans musik är helt magiskt. Jag minns när jag inte mådde så bra och hur jag lyssnade på Ed och tacksamheten för hans musiken är kvar även idag nu när jag mår bättre. Fall out boy, Panic at the disco, Imagine dragons, Oskar Linnros, Darin, AJR, Shawn Mendes, Melanie Martinez, SPYAIR och liiiitee k-pop
 
Allt detta lyste upp mitt år och jag vill bara tacka dessa om det går. Jag är nöjd med mitt urval av fandoms och jag är oerhört taggad och nyfiken vad som kommer intresseras mig under 2018, man vet aldrig vad man stötter på och vad man blir intresserad av, Bring it on!
Hoppas att ni alla har någon serie, film, person, bok eller spel som lyste upp erat år och dela gärna med er under kommentarsfältet! 

Take care buddies and travellersBildresultat för tumblr happy gif

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 22 april 2018 22:18

  / Nature does not hurry, yet everything is accomplished \ Våren har kommit mina vänner och tillsammans måste vi bekämpa alla prov och läxor skolan bokstavligen slänger på oss. Kommer vara otroligt upptagen med alla förbannade läxor de har ...

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 29 mars 2018 12:51

/ Long shower, loud music, deep thoughts \ Får ju damp, jag har sökt sommarjobb överallt men ingen svarar de är ju värre än mig herregud Har minsann sökt till flertal ställen men inte än enda har svart mig, har de alla gått ihop och bestämt si...

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 18 mars 2018 12:50

/ Don't be good to others, be good to yourself too \ Ni annan inte hur flummig jag är just nu, jag är liksom farlig för allmänheten för tillfället.   Så, vart kan man ta ut sin flummighet om inte här på bloggen som redan är cringe enough?  D...

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 5 mars 2018 12:19


  / Whoever is trying to bring you down, is already below you \   Låt mig presentera, den skräckinjagande odjuret vars namn är….DRAKOOOOOOOO Detta är Drako och han är en drake ifall ni har gått miste om det, han vill verkligen vara de...

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 26 februari 2018 19:30

  / A cactus is just a really aggressive cucumber \ Jag förstår mig inte på folk som inte är förtjusta i kaktusar. Det är en utmaning varje gång att gå förbi en katus utan att lägga den i varukorgen, jag menar jag har maximerat mitt utrymme i rum...



| ѕαη∂яα |♀| αqυαяιυs | ➀➆|
Ꮗ Ꮛ Ꮭ ፈ Ꭷ Ꮇ Ꮛ ( ´ ▽ ` )ノ

   

70 besvarade frågor

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2017 >>>

 

❀ Hur ofta hälsar du på denna bloggen? ❀
 ❀ Första gången här ❀
 ❀ Då och då ❀
 ❀ En gång i månaden ❀
 ❀ Ofta ❀
 ❀ Aktiv läsare ❀

Bildresultat för cactus gif tumbl

pin


Skapa flashcards