❀ DiDi ❀

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2017

/ STRONG INDEPENDENT WOMAN \

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 14 oktober 2017 22:31

 

/ Do not believe all the things you tell yourself late at night \


Alright, mina humörsvängningar har varit skrämmande under oktober och slutet av september så det blev lite choklad för mig idag.

Men asså varför inte fixa ett sådant ”girl struggle” inlägg, jag menar vi alla kvinnliga varelser känner igen oss här så varför ska man inte prata om det?

Jag sa faktiskt till min familj, Eyyy dudes, jag ber om ursäkt redan nu ifall jag säger något som sårar er eller om jag bara dampar loss för att jag inte kan hitta mjölken

Kanske inte exakt i denna meningen men ni förstår.

Ofta blir det familjen som får all irration och känslorna ( sorry bro ) på sig. I skolan försöker man hålla sig för man vill inte hamna i onödig drama men när man kommer hem vet man att familjen kommer alltid älska dig

de har liksom inget val xD

Så därför få man ofta ut allt på t.ex pappa och egentligen vill vi inte såra personen och ofta har man inte ens någon bra anledning att bli sur.

Man blir så enkelt triggerd, alla känslor som bubblar inom en och man vill helst få ut allt och helst på en person istället för att slå i kudden.

Även om man önskar att man kunde få ut allt på kudden, mosa och krossa den. 

Fast jag har verkligen försökt att hålla inom känslorna inom mig för om min bror säger något or wait, låt oss säga han tog min kaffe mugg.

Vanligt: Wait det där är väl min mugg? Äsch det är chill denna gången.

PMS: MEN ASSÅ DU FATTAR VÄL ATT DET DÄR ÄR MIN MUGG VARFÖR LÄR DU DIG ALDRIG JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DIG DU LYSSNA JU ALDRIG


Så jag vill ju helst skrika ut alternativ två men jag har tagit djupa andetag och sagt till mig själv

Låt det inte ta över dig ”.

Istället blir det en djup suck och kortfattat ” Det där är min mugg, se till att diska den senare .

That’s it. Jag känner mig själv och vet om detta kommer bli en diskussion kommer jag inte kunna hålla mig själv och känslorna.

Såklart, lyckas man inte alltid och koooooOOOMM IHÅG ATT BE OM URSÄKT SENARE NÄR DU LUGNAT NER DIG

Detta är så sjukt svårt, man skäms och hoppas att personen kommer glömma bort händelsen, men inte nog att du kommer känna dig bättre OCH STARKARE  så mår personen bättre också.

Därför försöker jag nu säga till min familj och nära vänner att om jag börjar dampa loss eller deppar så vet ni varför och ber om ursäkt i förväg.


Mina två störta tips till er: Förstå att era humörsvängningar INTE är eran personlighet och se skillnad mellan dom och må dåligt på riktigt.

När du börjar deppa lite extra, stressa lite mera, rastlös och mår allmänt dåligt bara, se skillnaden om du verkligen mår dåligt psykiskt eller om det är PMS. Du måste känna dig själv och dina känslor och bara lite fakta, brukar kan redan 28 dagar innan mensen börja må dåligt!

Ibland kan man tänka jag är alltid deppig, ledsen eller sur fyfan vilken människa jag är men nej underbara du, då skulle alla tjejer vara små demoner. Stå ut, va stark och det kommer gå över, snart blir allt bra igen.


Även, små råd är att gå ut och träna eller ta en dusch, när du tränar får du ut all energi inom dig och senare känner du dig trött och har ingen energi att bli arg eller sådant. Även känns det mycket bättre i kroppen och detta är vetenskapligt bevisat och även om det är trögt de första 5 min, du kommer få flow! 

En promenad, dusch, film eller lyssna på musik, allt detta lugnar ner dig och du får ut energin.

Något som jag inte rekommenderar är att göra något du verkligen gillar. Detta låter konstigt men t.ex gillar du att måla och bestämmer dig att måla. Ingenting blir bra.

Du blir frustrerad, och mår bara ännu värre när något du gillar inte ens står vid din sida längre. Jag höll på med polymer clay men det var en hemsk idé, ingeting blev bra och blev så onöjd med allt och frustrerad på mig själv och besviken. 


Okej, jag är absolut inte något expert inom dessa områden och detta är bara vad jag personligen känner och mina råd vad som hjälper mig! Jag hoppas att ni kunde känna igen er i något och att några/något av mina råd kan vara hjälpa till er tjejer som läser! 

Och kom ihåg buddies and travelers, choklad hjälper alltid!xavieralopez love loop hug drawing

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 22 april 2018 22:18

  / Nature does not hurry, yet everything is accomplished \ Våren har kommit mina vänner och tillsammans måste vi bekämpa alla prov och läxor skolan bokstavligen slänger på oss. Kommer vara otroligt upptagen med alla förbannade läxor de har ...

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 29 mars 2018 12:51

/ Long shower, loud music, deep thoughts \ Får ju damp, jag har sökt sommarjobb överallt men ingen svarar de är ju värre än mig herregud Har minsann sökt till flertal ställen men inte än enda har svart mig, har de alla gått ihop och bestämt si...

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 18 mars 2018 12:50

/ Don't be good to others, be good to yourself too \ Ni annan inte hur flummig jag är just nu, jag är liksom farlig för allmänheten för tillfället.   Så, vart kan man ta ut sin flummighet om inte här på bloggen som redan är cringe enough?  D...

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 5 mars 2018 12:19


  / Whoever is trying to bring you down, is already below you \   Låt mig presentera, den skräckinjagande odjuret vars namn är….DRAKOOOOOOOO Detta är Drako och han är en drake ifall ni har gått miste om det, han vill verkligen vara de...

Av 『 ᗪ丨ᗪ丨』 - 26 februari 2018 19:30

  / A cactus is just a really aggressive cucumber \ Jag förstår mig inte på folk som inte är förtjusta i kaktusar. Det är en utmaning varje gång att gå förbi en katus utan att lägga den i varukorgen, jag menar jag har maximerat mitt utrymme i rum...



| ѕαη∂яα |♀| αqυαяιυs | ➀➆|
Ꮗ Ꮛ Ꮭ ፈ Ꭷ Ꮇ Ꮛ ( ´ ▽ ` )ノ

   

70 besvarade frågor

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

 

❀ Hur ofta hälsar du på denna bloggen? ❀
 ❀ Första gången här ❀
 ❀ Då och då ❀
 ❀ En gång i månaden ❀
 ❀ Ofta ❀
 ❀ Aktiv läsare ❀

Bildresultat för cactus gif tumbl

pin


Skapa flashcards